Ajankohtaista

  

***

Olin pari kolme vuotta sitten käymässä eräässä Hyvinkääläisessä asianajotoimistossa. tulin siellä maininneeksi, että minulla on perintönä saatu yksiö Riihimäellä ja aion pian myydä sen. Toimiston asianajaja sanoi että hän tuntee Riihimäeltä hyvän kiinteistönvälittäjän, jonka puoleen kannattaa kääntyä. Välittäjä oli Riihimäen Avainasuntojen Anita Jyrkinen.

Otin yhteyden Anita Jyrkiseen ja asunto pantiin myyntiin. Ensimmäinen asunnossa käynyt katsoja osti sen. Aivan äskettäin tuli ajankohtaiseksi sisareni asunnon myyminen, sekin Riihimäeltä. Oli aivan itsestään selvää että turvautuisin nytkin Anita Jyrkisen apuun. Kokemukset ensimmäiseltä kerralta olivat niin hyvät. Myös sisareni asunnolle läytyi nopeasti ostaja, vieläpä sellainen, joka ei tinkinyt hinnasta, vaan maksoi sen mitä pyydettiin.

Riihimäen Avainasunnot on pieni yritys, kuin kivijalkaputiikki suuren marketin rinnalla. Pienuudessa piilee myös sen vahvuus. Kun omistajat itse toimivat myyjinä, työtä tehdään sydämellä. Asiakkaalle riittää aikaa. Asiakasta kuunnellaan, ja hänen toiveensa pyritään täyttämään mahdollisimman hyvin. Asiakas pidetään tilanteen tasalla. Hän on kokoajan selvillä siitä, missä mennään.

Monella - minullakin - on vuosien ja vuosikymmenien aikana syntynyt mielikuva naispuolisesta kiinteistönvälittäjästä, jakkupukuisesta naisesta, joka trimmattuna ja musta asiakirjasalkku kainalossa tärkeänä kipittää pitkin suuren toimiston käytävää. Anita Jyrkinen ei tähän muottiin oikein sovi. Ei, hän on inhimillisempi. Sen sijaan että käyttäisin hänestä hiukan kalsealta kuulostavaa nimitystä kiinteistönvälittäjä, puhuisin  mielummin ystävästä.

Matti

 

Riihimäen Avainasunnot Oy
Lapinkatu 20, 11120 Riihimäki
 050 5835 850
 anita@avainasunnot.net

 

     

Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsenyritys
SKVL ohje - erimielisyydet
Tietosuojaseloste