Ajankohtaista

  

***

Hei Anita ja Jan !

Edesmenneen äitini asunnon myyminen oli minulle suuri huolenaihe, koska jakamattoman kuolinpesän omistaminen olisi aiheuttanut minulle pidemmän päälle suuria taloudellisia vaikeuksia. Vaikkakin asunto sijaitsee hyvällä paikalla palveluita ajatellen ja rauhallisella alueella, sekä kuntotarkastuksen jälkeen ei myöskään kosteuksia asunnossa havaittu, niin se oli remontoimaton nykyaikaiseen kuntoon.

Valokuvat netissä olivat onnistuneesti kutsuvia sekä selostus myös.
Tämän kaiken lisäksi olette etulyöntiasemassa Riihimäellä siksi, että keskitytte ainoastaan Riihimäellä sijaitseviin kiinteistöihin ja asuntoihin. Kun lisäksi itse asutte Riihimäellä, niin teillä on paras paikallistuntemus siihen, mitä myytäviin kohteisiin tulee.

Ei ihme, että jo heti netissä olleen ilmoituksen johdosta ja esittelyssä tuli hyvä tarjous, jonka ilman muuta hyväksyin heti!!

Lisäksi autoitte minua vaikeassa tilanteessa, joka liittyy kuolinpesän saattamiseen lailliseen kuntoon. Vielä tämän lisäksi teette hyvää yhteistyötä paikallisen lakiasiaintoimiston kanssa. Tämä on enemmän kuin tärkeä "pointti" silloin, kun kyseessä on kuolinpesän jako.

Syvästi kiitollinen Anneli Ahola Hangosta.

Riihimäen Avainasunnot Oy
Lapinkatu 20, 11120 Riihimäki
 050 5835 850
 anita@avainasunnot.net

 

     

Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsenyritys
SKVL ohje - erimielisyydet
Tietosuojaseloste