Ajankohtaista

  

***

    

  


Jan nostaa jalan kaasulta
vuodenvaihteessa!

 

Olemme yhdessä välittäneet koteja puolet koko Sinun 
välitysurastasi, joka on kunnioitettavat 33 vuotta.

Kaasuttele nyt ansaitusti harrastustesi pariin nauttien täysillä
niin rumpujen paukkeesta kuin Aikidon “harmonian voiman tiestä”.

     

Kiitoksin, Anita

 

 

Voimme lämpimästi suositella Anitaa asunnonvälittäjänä. Hän antoi ammattimaisen kuvan itsestään jo reilu 17 vuotta sitten kun olimme ostamassa ensiasuntoamme Perjalantiellä, jolloin asuntokaupan kiemurat olivat meille täysin uusia.

Tälläkin kerralla hän ylitti odotuksemme ja osoitti venymistä työaikojen ulkipuolella välittämällä tarjouksemme eteenpäin viikonlopun aikana. Nopeaa ja ystävällistä palvelua kellonaikaan katsomatta. Asuntokaupat tehty tarjouksesta kauppakirjan kirjoittamiseen viikossa ! Kiitos Anita jälleen kerran :-)

 

Tommi  & Mari

Vaikka asuntomarkkinat ovat ylikuumentuneet ja välittäjät todella kiireisiä, saimme hyvää, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Meistä välitettiin !

Arja ja Juha

Kiitos Sinulle / Teille hyvin hoidetuista asuntokaupoista.

Mielellämme suosittelemme teitä. Suuri hieno asia oli sinun asiantuntemuksesi kaikesta. Osasit neuvoa ja suositella oikeita asioita (kuntotarkastukset ym...), tietämyksesi kuolinpesän asioissa oli ammattitaitoisempaa kuin pankissa.

Isona plussana hoidit kaikki paperiasiat, kyselyt (elisa, nuohooja ym) joista emme itse ymmärtäneet mitään. Teit valtavan suuren työn, ja enemmän, mitä koskaan ajattelin työnkuvaasi edes kuuluvan, kiitos siitä. Olen kuullut että olet tehokas työssäsi, se on täysin totta.

Tuhannet kiitokset vielä, myös elämämme rankan ajan mukana myötäelämisestä.

Terhi

Kiitos kaikesta. Kaikki hoitui hyvin, ammattitaitoisesti ja hyvin, puolin ja toisin.

Ovat todella ihania ja ystävällisiä ihmisiä.. Kiitos. Suosittelen!

Anja

Välitystoiminnasta jäi erittäin asiantunteva kokemus. Jokaisen välitysliikkeen kohdalla en ole kokenut, että halutaan ostajan parasta, mennään vaan "rahan kiilto silmissä". 

Tuntui että avainasunnoilla välittäjä pitää myös ostajan puolta, eikä yritä piilotella rakennuksen kuntoa tai vaurioita. Aidosti halutaan kertoa minkä kuntoista rakennusta ollaan myymässä.

Terveisin Risto Turunen

Yhteistyö Avainasuntojen kanssa oli erittäin sujuvaa alusta loppuun saakka ostaessani heidän välityksessään olleen asunnon alkuvuodesta 2021.

Sain nopeasti ammattitaitoiset vastaukset kaikkiin esiin tulleisiin kysymyksiin ja lisäksi minua pidettiin hyvin ajan tasalla prosessin edistymisestä kaikissa vaiheissa.

Palvelu oli erityisen ystävällistä ja avuliasta ja prosessi hoidettiin kokonaisuutena luottamusta herättävällä tavalla.

Anu

Yhteistyö Avainasuntojen kanssa oli alusta asti helppoa ja sujuvaa. Palvelu oli erinomaista ja asiat tapahtui sovitusti, sekä todella ripeästi. Koimme että meistä välitettiin ja meitä pidettiin ajantasalla kokoajan.

Ammattttaitoista palvelua.

Aki & Marjo

Avainasuntoja voi lämpimästi suositella koska tämänkin haastavan kohteen myynti sujui vaivattomasti ja ammattimaisesti.

Ystävällinen palvelu yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon takasi kaikkia tyydyttävän lopputuloksen.

Jukka

Yst'ävällistä ja asiakaslähtöistä palvelua alusta loppuun.

-Joel

Ostimme rivitalohuoneiston syksyllä 2020. Avainasunnot -kiinteistönvälitystoimisto oli kaupassa välittäjänä. Välittäjän toiminta oli yleisesti ottaen hyvää, ripeää, sujuvaa ja selkeää. Kohteen esittely oli vähän liian lyhyt, mutta on ymmärrettävää, että yksityisnäyttöihin ei voi käyttää paljoa aikaa. Esitteen pohjapiirokset olivat ylimalkaiset. Tästä ei meille kuitenkaan ollut haittaa, sillä saimme rakennusvalvonnasta kohteen alkuperäiset piirustukset, jotka pitävät edelleen aika hyvin paikkaansa.

Erittäin miellyttävä piirre välittäjän toiminnassa oli se, että se ei pyrkinyt ajamaan pelkästään toimeksiantajansa etuja, vaan pyrki siihen, että kauppa sujuisi kaikkien osapuolten kannalta hyvin. Saimme esimerkiksi arvokkaita neuvoja laatiessamme ostotarjousta.

Antti ja Helena Korpinen

Olin pari kolme vuotta sitten käymässä eräässä Hyvinkääläisessä asianajotoimistossa. tulin siellä maininneeksi, että minulla on perintönä saatu yksiö Riihimäellä ja aion pian myydä sen. Toimiston asianajaja sanoi että hän tuntee Riihimäeltä hyvän kiinteistönvälittäjän, jonka puoleen kannattaa kääntyä. Välittäjä oli Riihimäen Avainasuntojen Anita Jyrkinen.

Otin yhteyden Anita Jyrkiseen ja asunto pantiin myyntiin. Ensimmäinen asunnossa käynyt katsoja osti sen. Aivan äskettäin tuli ajankohtaiseksi sisareni asunnon myyminen, sekin Riihimäeltä. Oli aivan itsestään selvää että turvautuisin nytkin Anita Jyrkisen apuun. Kokemukset ensimmäiseltä kerralta olivat niin hyvät. Myös sisareni asunnolle läytyi nopeasti ostaja, vieläpä sellainen, joka ei tinkinyt hinnasta, vaan maksoi sen mitä pyydettiin.

Riihimäen Avainasunnot on pieni yritys, kuin kivijalkaputiikki suuren marketin rinnalla. Pienuudessa piilee myös sen vahvuus. Kun omistajat itse toimivat myyjinä, työtä tehdään sydämellä. Asiakkaalle riittää aikaa. Asiakasta kuunnellaan, ja hänen toiveensa pyritään täyttämään mahdollisimman hyvin. Asiakas pidetään tilanteen tasalla. Hän on kokoajan selvillä siitä, missä mennään.

Monella - minullakin - on vuosien ja vuosikymmenien aikana syntynyt mielikuva naispuolisesta kiinteistönvälittäjästä, jakkupukuisesta naisesta, joka trimmattuna ja musta asiakirjasalkku kainalossa tärkeänä kipittää pitkin suuren toimiston käytävää. Anita Jyrkinen ei tähän muottiin oikein sovi. Ei, hän on inhimillisempi. Sen sijaan että käyttäisin hänestä hiukan kalsealta kuulostavaa nimitystä kiinteistönvälittäjä, puhuisin  mielummin ystävästä.

Matti

 

Kiitos vielä ammattitaidolla hoidetuista kaupoista ja hyvästä yhteydenpidosta.

 

Terv, Marjo

Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Yhteydenottoihin vastattiin heti ja vastaukset saatiin nopeasti. Asiakasta kuunneltiin. Suosittelemme lämpimästi.

Sanna & Lauri

Sain Avainasunnoilta loistavaa palvelua. Kaikissa asunnon myyntiin liittyvissä asioissa neuvottiin ja asunto meni nopeasti kaupaksi. Suosittelen ehdottomasti.

Markku Laakso

Asuntokaupat sujui helposti, ja asiantuntevalla opastuksella.

Mikko

Avainasunnoilta saimme rehellistä ja asiantuntevaa palvelua, meitä pidettiin hyvin ajan tasalla ja saimme Anitan kiinni aina kun tarvitsimme. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin ammattitaidolla ja kaupanteko sujui kotona-ajasta huolimatta nopeasti.

Avainasuntojen kanssa yhteistyö oli mukavaa, luotettavaa sekä ihmisläheistä ja voimme suositella heitä lämpimästi muillekin.

T. Elisa, Annina ja Pauliina.

Kiitos Avainasunnoille ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelusta. Minun ei tarvinnut huolehtia mistään vaan voin jättää kaiken myyntiin liittyvän asioiden hoidon huoletta Anitan ja Janin hoidettavaksi.

Ja asuntokin meni kaupaksi vaikka korona hieman sotkikin kuvioita.

Mummo 61.

Kiitos Avainasunnoille siitä että asuntomme saatiin myytyä rivakasti.

Suosittelemme valitsemaan Avainasunnot. Avainasunnon kiinteistövälittäjillä on kokemusta ja päivitettyä osaamista ja hyvät paikalliset verkostot. Suosittelemme lämpimästi.

Roope, Ville, Juha ja Veli-Pekka

 

Kiitos vaan teille. Kaikki sujui sutjakkaasti ja ripeästi. Voin suositella teitä vilpittömästi muillekin. Hintapyyntö oli kohdallaan ja asunnosta tuli 11 pv:ssä tarjous. Siitä olen myös tyytyväinen.

Syysterveisin Riitta

Asunnon myynti ja uuden osto saman välittäjän kautta. Mikä sen helmpompaa.

Maija kiittää yhteistyöstä

Haastavan kohteen myynti oli ensimmäisestä yhteydenotosta kaupantekotilaisuuteen todellinen ammattimaisuuden työnäyte - rehellisesti.

Suosittelen kaikille.

V-P

Voin suositella Avainasunnot OY:n palveluja. Toiminta oli ripeää sekä ammattitaitoista. Yhteydenpito toimi hienosti. Viesteihin ja kyselyihin vastattiin nopeasti. Toiminnasta kuvastui pitkä kokemus alalla.

Kaupantekotilaisuuteen oli valmistauduttu hyvin ja itse tilaisuus sujui jouhevasti. Paperihommat hoidettiin koko prosessin ajan välittäjän toimesta, eikä itselle jäänyt muuta kuin nimen kirjoittaminen papereihin.

Vesa Peltonen

Annoimme keväällä 2020 asuntomme myyntiin Avainasunnot Oy:lle, yhteydenoton nopeus oli yllättävää ja positiivista, nopeasti kävivät arvioimassa ja kuvaamassa asuntomme, molemmat välittäjät kävivät myös tutustumassa taloon.

Yhteydenpitö myyntiaikana oli erittäin aktiivista, kuitenkin ihmisläheistä, tuli tunne että meidän asiaa hoidetaan. Lopullinen kaupantekotilaisuus oli valmiiksi mietitty ja kaikki oli selkeää. Uskallankin suositella Avainasuntoja hyvillä mielin, meille jäi hyvä fiilis ja olimme tyytyväisiä että valitsimme heidät.

Sinikka Ovaskainen

 

Heipä hei ja kiitos rivakasta toiminnasta. Laitettiin markkinahinta kohdalleen, niin löysitte asiakkaan saman tien. Ei kerinnyt edes yleisille markkinoille. 

Parissa kuukaudessa myitte myös isän rintamamiestalon kymmenen vuotta sitten. Kiitos siitäkin.

Luottamusta herättävää toimintaa, suosittelen lämpimästi.

Tapio Ollikainen

Avainasuntojen palvelu oli ystävällistä, nopeaa ja luotettavaa. Keskusteluista tuli hyvin ilmi välittäjän asiantuntemus sekä paikallistuntemus.

Korona-ajan asuntokauppaan vaikuttavat haasteet selättyivät myös sujuvasti.

Kiitos hyvästä palvelusta

T. Meri ja Mikko.

Palvelu oli hyvää ja kaupat tehtiin nopeasti.

Myyminen kävi vaivattomasti kun teiltä sai kaiken palvelun.

Kiitos vielä kerran.

T. Reijo Niemen perikunta

Kiitos siitä että homma meni maaliin niin nopeasti ja löytyi talolle ostaja.

Terv. Sirkka ja Tenho

Kiitos Riihimäen Avainasunnot/ Anita ja Jan. Oli erittäin miellyttävää asioida kanssanne. Asunto myytiin nopeasti ja asiantuntemuksenne ja ammattitaitonne välittyi kaikessa toiminnassanne. Iso Kiitos. Voin vilpittömästi suositella teitä.

Ystävällisin terveisin Pirkko

Erittäin hyvää, luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua! Äidin asunnon myynti hoitui erittäin nopeasti.

T. Jenni ja Heidi

Kiitos Avainasunnot joukkueella kun otitte asuntoni myynnin urakaksenne haastavasta markkinatilanteesta huolimatta. Asiantuntevuutenne tuli esiin läpinäkyvässä tavassanne kommunikoida. Kaikki mahdolliset ratkaisut oli minulle selkeästi esitetty, sekä piditte minut aina ajan tasalla tilanteen kehittymisestä.

Kun kaupanteko lähestyi, hoiditte käytännön asiat ihailtavalla tunnokkuudella ja ripeydellä. Tällaista palvelua juuri hain, ei turhaa taivaanrannan maalailua vaan jämäkkää ja rehellistä. Voin suositella lämpimästi kaikille!

-Janne Huhtala

Palvelu oli erittäin asiantuntevaa ja neuvoa antavaa näin ensiasunnon ostajalle. Selkeästi huomasi että osataan kokemuksella ja ammattitaidolla hoitaa asiat.

Yhteydenpito, tiedonkulku, neuvonta... kaikinpuolin jäi mukava kokemus ensimmäisestä yhteydenotosta aina asuntokauppojen tekoon saakka.

Kiitos

-Niko

Oli todella nopeaa ja hyvää palvelua, jos joskus tulee tarvetta uudelle asunnolle niin pidän yrityksen mielessä.

Asunnon osto sujui todella nopeasti ja sain juuri sellaisen kodin mitä toivoin. Hyvää joulun odotusta.

T: Inka Lampela

Hei Anita ja Jan. 

Kiitos jälleen sujuvasta palvelustanne. On mukavaa sekä rentoa tehdä asuntokauppoja kanssanne.

Mukavaa syksyn jatkoa sekä Joulun odotusta!

T. Terttu ja Olli

Olen teidän yrityksenne toimintaan erittäin tyytyväinen, homma sujui nopeasti ja kivuttomasti ja mikä hienointa, jäi sellainen olo että välitätte asiakkaista ja heidän tarpeista.

Missään vaiheessa ei ollut tilannetta etten olisi tiennyt mitä tehdä tai mitä on tapahtumassa, vaan opastitte ja neuvoitte mitä tehdä. Joten kiitos siitä sain hommattua ensimmäisen oman asunnon!

Aion suositella teitä myös tutuille!

Terveisin Lauri.

Riihimäen Avainasuntojen palvelu oli asiantuntevaa, luotettavaa ja aktiivista. He tuntevat alueen asuntomarkkinoiden tilanteen ja siksi esim. arvio asunnon myyntiarvosta oli todenmukainen.

Heidän kanssaan oli mukava ja helppo asioida. Tiesimme koko ajan miten asuntokauppa eteni.

Suosittelemme muillekin.

T. Markku

Suuret kiitokset. Palvelunne oli esimerkillisen asiantuntevaa ja sujuvaa.

Toimintanne oli myös erittäin ihmisläheistä sekä rentoa, asiakkaan toivomukset huomioiden.

Yst. terv. Maukka

Anitalle kiitos asiantuntevasta välitystyöstä ja yhteistyöstä minun ostajan, ja myyjän välillä. Tarvittaviin kysymyksiin sai vastaukset ja tarvittavat lisäselvitykset onnistuivat vaivattomasti.

Heidi

Kyllä se niin menee tässä maailmassa, että aina yhtä mukava asioida luotettavien ammattilaisten ja kokeneiden omistajayrittäjien kanssa.

Asiat hoituvat mutkattomasti ja sovitun mukaisesti. Arvostan.

Terveisin Jorma

Ystävällistä palvelua mutkattomalla ja rehellisellä otteella. Vuosien kokemus asuntokaupoissa näkyi ja tulosta tuli heti.

Kaupat syntyivät nopeasti, vaikka markkinatilanne oli haastava varsinkin meidän kohteessamme. Saimmepa vielä ostettua teidän kauttanne uuden asunnon, joten suurkiitos siitäkin!!

T. Henri ja Jenna

Välittäjä kun oli osaava, kuunteleva ja ripeä toimissa.

Saimme vastauksen lukuisiin esittämiimme meitä askarruttaneisiin asioihin koskien asuntoa ja taloyhtiötä sekä vanhan asunnon remonttia. Kiitos Anitalle kaikesta kesätyöstä.

Maija ja Matti

MOI!

Asiat luistivat hienosti ja tiedon kulku toimi!

Hyvää kesää teille!

T: Markus

Suosittelemme Avainasunnot OY:ta hyvin lämpimästi. Välittäjä oli hyvin ammattitaitoinen. Kysymyksiimme vastattiin nopeasti ja kattavasti. Jan teki enemmän kuin osuutensa välittäjänä jotta talokaupat onnistuivat. Upeaa toimintaa häneltä. Suuret kiitokset hänelle vielä kerran että meillä on koti nyt.

Ystävällisin terveisin Besa Zymberi ja Edon Naili

Kiitos Anita ja Jan

Olette monen alan asiantuntijoita ja osaajia, tiedoillanne ja taidoilanne hoiditte talokaupan kaikkine vaiheineen "maaliin". Teidän kautta löytyi myös heti unelmien kaksio minun tarpeisiini.

Kiittäen Merja Paakkola

Ammattitaidolla ja nopeasti sekä asiallisesti hoidettu kauppa!

Heikki Kihlman

Kiitos sujuvasta yhteistyöstä asuntokauppoihin liittyen, palvelu oli joustavaa ja välittäjät hyvin tavoitettavissa.

Välittäjiltä sai asiantuntevaa tietoa kohteeseen liittyen. Kaikin puolin asiallista ja reilun oloista toimintaa.

T: Harri

Jälleen loistavaa palvelua! Riihimäen Avain Asuntojen välityksellä kokemusta kahden vuokra-asunnon hankkimisesta, asunnon ostosta ja myynnistä.

Palvelu ollut aina luotettavaa, sujuvaa, nopeaa ja asiakkaan huomioivaa.

Topi

Kyllä tässä odotellaan että päästään sisustuspuuhiin! Kiitos oikein hyvin toimivasta toiminnasta....nopeammin ei asuntokauppoja voi tehdä, oli se täys kymppi.

Kiitos paljon, Juhani ja Merja Tarkka

Voin todellakin suositella Avainasuntoja asunnon kauppoihin. Hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Ja kaupat toteutuivat nopeasti.

Kiitos vielä teille molemmille.

T. Mia ja Timo

Olen erittäin tyytyväinen Riihimäen Avainasuntojen toimintaan.

Palvelu on luontevaa, luotettavaa ja ihmisläheistä. Suosittelen!

terv. Annika

Nopea ja ammattimainen välitysyhtiö. Palvelussa näkyy selvästi pitkä historia asiakaspalvelusta ja tieto kiinteistökaupoista.

Voin todellakin suositella!

-Uudet asukkaat Riihimäestä,

Mika

Kiitos joustavasta yhteistyöstä. Kommunikaatio välittäjien kanssa sujui mutkattomasti koko prosessin ajan ja oli hienoa nähdä, miten perin pohjin välittäjät tutustuivat kiinteistöön.

Ostajat tykkäsivät, miten hyvin välittäjät osasivat vastata kysymyksiin.

Terveisin IH

Kyllä suosittelen, homma hoitui sukkelaan ja ammattitaidolla :)

T. Mika

Avainasunnot hoiti asuntomyyntimme tehokkaasti:

kauppa syntyi nopeasti ja hinta oli ennakkoarvion mukainen. Suosittelemme!

Leena ja Lauri

Asunnon myynti Riihimäen Avainasuntojen kanssa oli helppoa ja vaivatonta. Meidät pidettiin hyvin ajantasalla koko toimeksiannon ajan. Voimme lämpimästi suositella Jania ja Anitaa!

Lasse & Marilla

Sain asuntoa ostaessa Avainasunnoilta ripeää ja asiantuntevaa palvelua, suosittelen.

Saara

Etsin sijoitusasuntoa Riihimäeltä ja olin vasta aloittamassa asuntojen etsiskelyä, kun huomasin sopivalta vaikuttavan kohteen Avainasunnoilla.

Anita järjesti pikapikaa näytön ja ennen kuin huomasinkaan, olin jo tekemässä asunnosta kauppoja. Anitan kanssa asunnon osto kaikkine vaiheineen sujui täysin ongelmitta ja häneen pystyi täysillä luottamaan. Hän oli jatkuvasti tilanteen tasalla, tavoitettavissa ja asiointi ystävällisen tehokasta.

Ammattitaito ja palveluasenne kiitettävät.

Suosittelen lämpimästi kaikille Anitaa / Avainasuntoja :)

Henna

Kiitos hyvinhoidetusta kaupasta ! Olemme tyytyväisiä.

Juha ja Tuire

Palvelu oli hyvää, piditte hyvin asiakkaan informoituna ja piditte kiitettävästi ns. yleisnäyttöjä vaikka mukana oli myös ns. nollanäyttöjä.

Terveisin, ja hyvää syksyä myös teille.

Irmeli Nummela 

Kiitokset Anitalle ja Janille erittäin hyvin ja sujuvasti hoidetusta asunnon myynnistä! Erittäin ystävällistä ja lämminhenkistä palvelua.

Kaikki meni kuten oli sovittu, jopa paremminkin, ja lopputulos oli erinomainen.

Voin lämpimästi suositella.

Isot kiitokset, Tomi Linden

Avainasunnot Oy hoiti perikuntamme asunnon myynnin Riihimäestä ammattitaitoisesti. Saimme ystävällistä, rentoa ja asiallista pavelua.

Suosittelemme Avainasunnot Oy:n palvelua vilpittömästi,

Jaana Besmond

 

Kiitos, erittäin hyvästä palvelusta - se on parasta mitä sain nyt kevään aikana Riihimäen ja Hyvinkään alueilla.

Terveisin tyytyväinen asiakas H.S.

Paljon kiitoksia vielä asiallisesti ja hyvin hoidetuista kaupoista!

Terveisin Roy Toivonoja

Kuten puhuimme, suositukset tuttavilta olivat hyviä, joten odotukset olivat korkealla. Kaupat hoiditte korkeat ennakko-odotukset ylittäen, nopeasti ja ammattitaitoisesti. Suosittelen.

Kiitoksia!

 

Aapo

 

Erittäin hyvää ja lämminhenkistä palvelua. Kaikki asiat tapahtuivat nopeasti ja ammattitaidolla. Tämmöistä ensikertalaistakin opastettiin hyvin ja kärsivällisesti ;) Suosittelen ehdottomasti lämmöllä!

Niina Gardemeister

Reilut neljä vuottta sitten päätimme Avainasuntojen suosittelutekstin näin: "Jos tästä kodista päätämme joskus luopua, eiköhän Anita myy tämän talon kolmannenkin kerran"

Niin uskomattomalta kun se tuntuukin, niin näin kävi. Vuoden pimeimpään aikaan joulukiireiden keskellä Anita löysi asunnollemme ostajan ja samalla meille väliaikaisen vuokra-asunnon. Edellisellä kerralla palasimme maailmalta, nyt lähdemme takaisin maailmalle.

Emme ihmettelisi jos palattuamme olisimme jälleen Anitan asiakkaina seuraavaa kotia hankkimassa. Toiminta on ollut äärettömän ammattitaitoista ja ihmisläheistä. Suosittelemme.

Janne ja Minna Riihimäeltä

Oli todella nopeaa toimintaa. Asunto meni ekalla näytöllä. Kiitos molemmille hyvästä palvelusta.

Eini Saapunki

Hyvin sujui kaikki asunnon myyntiin liittyvä. Asunto meni kaupaksi kuudessa viikossa ja ihan asialliseen hintaan. Voin suositella Avainasuntoja muillekin.  Esko.

Kiitos teille hyvästä palvelusta asuntokaupoissamme. Asiat sujuivat erinomaisesti ja nopealla aikataululla.

Ystävällisesti kiittäen, 

Kirsti ja Matti

Vaihdoin välittäjää Avainasuntoihin, koska olin pettynyt edelliseen välittäjään (ostajia ei löytynyt, eikä myyminen tuntunut kiinnostavan).

Asunnolleni löytyi ostaja heti ensimmäisestä näytöstä Avainasuntojen kanssa, ja myynnin ehdoissa otettiin hyvin huomioon perheemme tilanne, kaikki sujui luontevasti ja helposti - tunsin olevani tärkeä asiakas. 

Kiitokset Anitalle ja Avainasunnoille!

Tiina Kemppi

Suuri kiitos Anita ja Jan!

Kotimme myytiin ensinäytöllä.

Rautaista ammattitaitoa joka saralla, asunnon hinnanmäärittely, kuvat, esittely ja kaupantekotilaisuus.
Ihmisläheistä asiakaspalvelua niin myyjälle kuin ostajallekin. Oli onni ja ilo olla asiakkaananne!

Terveisin Arja Mansikka ja Tero Perttunen 

Meille tuli tarve myydä 50-luvun vaihteessa rakennettu rintamamiestalo. Kiinteistönvälittäjäksi halusimme paikkakuntalaisen, hyvämaineisen yksityisen yrittäjän, joka ei pelkää haasteita.

Ennen kuin talo laitettiin myyntiin, siellä tehtiin mittava kuntotarkastus, jossa Anita halusi ehdottomasti olla mukana. Näin hän sai arvokasta tietoa talon kunnosta, jota pystyi kertomaan talosta kiinnostuneille. Halusimme antaa mahdollisimman tarkan kuvan myytävästä kohteesta.

Anitan ja Janin asiantuntemuksen perusteella talolle määritelty hintapyyntö osoittautui oikeaksi ja arvio myyntiajasta, tässä haastavassa kohteessa, osui ihan nappiin.

Kaikin puolin asioiden hoitaminen Anitan ja Janin kanssa oli erittäin joustavaa ja heidän kanssaan oli miellyttävää tehdä asuntokauppaa.

Kiitos erittäin hyvästä yhteistyöstä.

Timo Nurmi. 

Tein yhteydenottopyynnön netin kautta ja jo seuraavana päivänä sovittiin aika arviokäynnille.

Avainasuntojen kautta olin asunnon aiemmin itse ostanut ja hyvä palvelu oli muistissa. Anita teki realistisen arvion ja kertoi rehellisesti mitkä olivat hintaan ei korottavia asioita. Kuvat olivat myös hyvät, eivätkä muuttaneet kuvaa asunnosta.

Asunnosta ei kerennyt edes olemaan ensiesittelyä, kun hyväksytty tarjous oli jo parissa päivässä.
Olen todella tyytyväinen Avainasuntoihin. Palvelu oli ammattimaista ja apua olisi saanut väliaikaisasunnon saantiin jos olisi ollut tarvetta.

Sirpa Salonen 

Kiitos erittäin asiantuntevasta palvelusta asunto-osakkeeni myynnin yhteydessä! Sain mm. hyviä neuvoja, mitä kannattaa remontoida ennen myyntiin laittoa. Hinta-arvio oli kohdallaan, eikä tarvittu kuin yksi näyttö, joka johti kaupantekoon! Siihen liittyvä tiedotus toimi loistavasti ja sovitut päivämäärät pitivät.

Anita hoiteli sellaisiakin tehtäviä, jotka joku muu olisi kehottanut myyjää itseään hoitamaan. Lisäksi minulle jäi käsitys, että myös ostajaa autettiin samalla tavoin.

Ehdottomasti tulevaisuudessakin aion käyttää Anitan ja Janin palveluita sekä osto- että myyntiaikeissani. Suosittelen lämpimästi muillekin.

Asiantuntevuuden lisäksi sain kaupanpäällisiksi rohkaisua ja hymyä - oikeata asiakaspalvelua!

Aurinkoisin terveisin
Maija Hänninen 

Palvelu oli asiantuntevaa, ystävällistä ja tehokasta!

Sovitut asiat hoitui asikataulussa ja asiantuntevasti.

Olen hyvin tyytyväinen toimintaanne.

Tv. "Erinomaisen tyytyväinen asiakas". 

Laitoin 50-luvun taloni myyntiin viime keväänä. Pyysin 3 hinta-arviota, hinta pyöri kaikilla samoissa lukemissa. Jani antoi rehellisen mielipiteen, missä kunnossa kodin pitäisi olla myyntiin laitettaessa ja oikeassa oli vaikka vähän kirpaisikin. Myyntitoimeksianto allekirjoitettiin alkukesästä, illalla tuli vesivahinko ja sopimus laitettiin hyllylle ja talo korjaukseen.

Korjauksen jälkeen kotini laitettiin uudelleen myyntilistoille 8.1.-13, yksi esittely ja kaupat oli sovittu 18.1. Kauppakirjat allekirjoitettiin 8.2. ja uudet omistajat toivat siitä viikon kuluttua omia kalusteitaan jo talon yläkertaan. Minä siirtelin kalusteita kellariin ja uudet omistajat pääsivät muuttamaan jo puolivälissä kuuta uuteen kotiinsa. Eli sulassa sovussa uusien omistajien kanssa vaihdettiin kotia!

Jani hoiti myynnin todella upeasti ja nopeasti. Myynnissä pystyin täysin luottamaan Janin ammattitaitoon. Uudenkin asunnon hankinnassa Jani on ollut aktiivinen.
Kiitos tästä kaupanteosta, siitä jäi todella hyvä mieli.

T. Taina Alho 

Suosittelen lämpimästi Avainasuntojen asiantuntevaa palvelua.
Asunnon myyminen toiselta paikkakunnalta käsin huolestutti etukäteen, mutta Anitan avulla kaupat syntyivät nopeasti ja kaikki meni erittäin hyvin.

Paljon kiitoksia Anitalle !

Terveisin
Miia Virta 

Suosittelen lämpimästi Avainasuntojen palveluita !

Anita ja Jan myivät kerrostaloasuntoni kolmessa kuukaudessa. Heidän arvionsa olivat realistiset ja perustellut. Työskentelytavoiltaan he ovat tehokkaita, ja heidän kanssaan oli ilo tehdä yhteistyötä. 
Vaikka myynnissä tuli mutkia matkaan, he eivät luovuttaneet vaan löysivät uuden ostajan ja hoitivat myynnin loppuun asti.
Heidän asenteensa oli juuri oikea ja osaaminen on täyttä rautaa.

Minna Mikkelä Riihimäki. 

Hei Anita ja Jan !

Edesmenneen äitini asunnon myyminen oli minulle suuri huolenaihe, koska jakamattoman kuolinpesän omistaminen olisi aiheuttanut minulle pidemmän päälle suuria taloudellisia vaikeuksia. Vaikkakin asunto sijaitsee hyvällä paikalla palveluita ajatellen ja rauhallisella alueella, sekä kuntotarkastuksen jälkeen ei myöskään kosteuksia asunnossa havaittu, niin se oli remontoimaton nykyaikaiseen kuntoon.

Valokuvat netissä olivat onnistuneesti kutsuvia sekä selostus myös.
Tämän kaiken lisäksi olette etulyöntiasemassa Riihimäellä siksi, että keskitytte ainoastaan Riihimäellä sijaitseviin kiinteistöihin ja asuntoihin. Kun lisäksi itse asutte Riihimäellä, niin teillä on paras paikallistuntemus siihen, mitä myytäviin kohteisiin tulee.

Ei ihme, että jo heti netissä olleen ilmoituksen johdosta ja esittelyssä tuli hyvä tarjous, jonka ilman muuta hyväksyin heti!!

Lisäksi autoitte minua vaikeassa tilanteessa, joka liittyy kuolinpesän saattamiseen lailliseen kuntoon. Vielä tämän lisäksi teette hyvää yhteistyötä paikallisen lakiasiaintoimiston kanssa. Tämä on enemmän kuin tärkeä "pointti" silloin, kun kyseessä on kuolinpesän jako.

Syvästi kiitollinen Anneli Ahola Hangosta.

Asiointi kanssanne oli jälleen kerran erittäin miellyttävää. Sovitut asiat toimivat niinkuin pitikin ja kauppahinnan asetantakin oli pikku fiilauksella heti kohdillaan.

Myös välitysproviisio oli hinta-laatusuhteeltaan asiallisella tasolla.

Voimme suositella teitä kaikille asuntokauppaa pohtiville.

Jaakko & Satu

Ostin sijoitusmielessä pienen kaksion kymmenen vuotta sitten.
Löysin sen Avainasuntojen myyntilistoilta. Kauppa tehtiin ja aloin hakea asuntoon vuokralaista laittamalla mm. lehti-ilmoituksia. Yhteydenottoja tuli paljon. Hyvä sinällään, mutta kun tein reissutyötä ja puhelin pirisi ja kyselijöitä riitti kesken kiireisten työpäivien, totesin homman vaikeaksi ja turhauttavaksi. Jotain siis piti keksiä.

Otinpa uudestaan yhteyttä Avainasuntoihin. Eipä siinä kauaakaan mennyt kun vuokralainen oli löytynyt ja nimet vain valmiiksi tehtyihin vuokrapapereihin ja vuokravakuusasiatkin oli sovittuna.

Aina kun vuokralainen vaihtui, niin soitto taas Avainasuntoihin ja uusi vuokralainen löytyi minun kannaltani katsottuna todella vaivattomasti.

Nyt olen asunnon myynyt, tietenkin Avainasuntojen toimesta.
Haluankin kiittää oikein mukavasta yhteistyöstä kymmenen vuoden ajalta.

Tv Martti Harjunpää 

Hei Anita ja Jan

Palvelunne on ollut loistavaa koko 10 vuotta kun olen ollut asiakkaana.

Hinnat ovat kohdallaan, myynnit ja vuokraukset sujuvat ripeästi ja palvelu on loistavaa. Mikä parasta itse pääsee helpolla. Kaupungin ehdottomasti paras kiinteistönvälitys, nimittäin minulla on kokemusta muistakin.

Menestystä teille molemmille !

Marjo Mäkelin. 

Palasimme vuoden ulkomaankiertämisen jälkeen Suomeen - vailla asuntoa. Sovimme muutamia näyttöjä, mutta Anitan esittelemän asunnon jälkeen peruimme loput sovitut näytöt. Ilmoituksen perusteella oli herännyt orastava kiinnostus ja ensimmäisen käynnin jälkeen olimme myytyjä. Tämä taitaa olla tässä. 

Välittäjän ammattitaitoinen ote sekä meidän ja myyjäosapuolen suuntaan vauhditti kaupan syntyä. Anita tunsi paitsi alueen, myös talon kun oli sen myynyt parikymmentä vuotta aiemmin. Kaikki sujui jouheasti ja kuntotarkastus hoitui nopealla aikataululla - eikä mitään mainittavampaa löytynyt. 

Jos tästä kodista päätämme joskus luopua, eiköhän Anita myy tämän talon kolmannenkin kerran ;) 

Minna ja Janne Riihimäeltä 

Anita ja Jan - suuret kiitokset asiantuntevasta, erittäin ripeästä, ystävällisestä ja tuloksellisesta palvelusta ! 

Kiitoksin, Ulla-Riitta Kylli 

Kiitos Anitalle asiantuntevasta, tehokkaasta ja miellyttävästä palvelusta asuntokaupassamme. Suosittelemme lämpimästi ! 

Vi rekommenderar på det varmaste! Du är bäst ! 

: ) Aili ja Hannu K. 

Lämpimät kiitokset Jan ja Anita! 

Vuosien varrella olemme tehneet kiinteistö- ja osakekauppoja Riihimäellä. Matkan varrelle on osunut niin asuntokaupan alamäkiä, kuin myös nopean kaupan päiviä. Avainasuntojen kautta olemme myyneet, ostaneet ja myös ostaneet palvelua asiakirjojen laatimisen suhteen. Ostotoimeksianto, jossa teimme sopimuksen asunnon etsimisestä meille, meni sekin nappiin. Yhteistyö ja sitä kautta ystävyys kantaa tuonne 1990 luvun alkuun, ja voimme olla kiitollisia pitkästä matkasta!

Tärkeintä meille on ollut ammattitaito, Riihimäen alueen vankka tuntemus, tavoitettavuus, sekä hurja luottamus Janiin ja Anitaan. Arvoja joita ei luoda tv-ohjelmalla, vaan rehellisellä työllä!

Ihailemme myös tuota ammattietiikkaa, kyse ei ole myytävän kohteen hinnasta tai palkkiosta. Autotallikaupassa sama tarkkuus kuin arvokodissa, siitä tuntee ammattilaiset.

Lämpimästi suosittelemme Avainasuntoja jokaisen Riihimäen asuntokaupan osapuoleksi.

Susa ja Marko Hiltunen 

Iso Kiitos Anitalle ja Janille todella asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta myydessämme äitimme asuntoa. 

Teillä on todella vahva alan asiantuntemus ja saumaton yhteistyö. Etuna pidämme myöskin sitä, että olette pieni yritys ja toimitte Riihimäen alueella, jolloin paikallistuntemus on todella hyvä. 

Matti ja Lilja. 

Kyllä, voimme suositella teitä oikein lämpimästi !!!

Terveisin 

Mauri Lukkari 

Henkilökunta oli ammattitaitoista, todella, ja opastivat kaikessa mikä tarpeellista oli ja kaikki mitä lupasivat piti kutinsa. 

Myynti tapahtui esittelystä hyväksymiseen 3 (kolmessa) päivässä !! Tällaisesta toiminnasta ei voi olla kuin kiitollinen ja antaa arvosanan 10 +. 

Lämpimästi suosittelen. 

Seppo Sunikka 

Hei Anita ja Jan!

Kiitos todella hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta! Olemme asioineet useamman kerran niin asuntokauppojen kuin vuokrausten merkeissä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen miten asiat ovat toimineet.

Liikkeeseenne on aina ilo tulla ja vastaanotto on aina lämmintä ja tervetullutta.

Tulemme jatkossakin suosittelemaan teitä ja asioimaan tarvittaessa kanssanne.

Terveisin
Sinikka ja Ari Lohilahti :) 

Olemme teidän avustuksellanne saaneet nopeat kaupat.

Myitte osakkeemme ennen ensimmäistä yleisönäyttöä ja omakotitalomme reilun kuukauden sisällä, sekä ostimme teidän kautta nykyisen kotimme johon olemme tyytyväisiä.

Voimme suositella muillekin teidän palveluja.

Terveisin Liisa ja Seppo Ahvenlampi 

Kaikki sujui hienosti ja asiantuntevasti. Ja kaupat syntyi nopeasti.

Iso kiitos teille molemmille Anita ja Jani.

Terv. Brita ja Raimo

Suosittelemme lämpimästi - ystävällinen, asiantunteva ja tehokas palvelu.

Raija ja Jouko Örn 

Oman kodin löytyminen monien tarjolla olevien asuntojen joukosta vie aikaa ja kärsivällisyyttä. 

Lopulta löysin kiinnostavan asunnon, jota onnekseni välitti pitkällä kokemuksellaan Avainasuntojen Anita Jyrkinen. Hänessä yhdistyvät asiantuntijuus, tarkkuus, rentous, ihmistuntemus ja huumorintaju. 

Kiitän ja suosittelen.

Marja-Leena Turunen

Kiitokset asiantuntevasta ja ystävällisestä asioiden hoidosta.
Suosittelemme lämpimästi !

Tuula ja Kari Jalonen 

Iso kiitos erittäin hyvästä työstä. Jan teki enemmän kuin osasimme odottaa ja homma toimi koko myynnin ajan erittäin hyvin.
Ei voi muuta kuin kiittää näin hyvästä ja ystävällisestä palvelusta, josta saimme taas kerran nauttia. Harmi, ettei uusi asunto löytynyt kauttanne, mutta tulevaisuudessakin tulemme aina käyttämään teitä, jos tarvitsemme kiinteistönvälittäjää.

Marja ja Olli

Olemme todella tyytyväisiä Avainasuntojen toimintaan etsiessämme itsellemme uutta asuntoa.

Anitan kanssa yhteistyö toimi erinomaisesti. Laaja kokemus ja ammattitaito näkyi nopeana ja asianmukaisena toimintana. Aikaisemminkin olemme asioineet Avainasuntojen kanssa ja jos jatkossa tulee tarvetta asunnon vaihtoon, tiedämme kehen ottaa yhteyttä. Kiitos!

Anne ja Samppa

Päätettiinpä syksyllä pistää talo myyntiin...mutta mistä välittäjä?

"Puskaradio" toimii hyvin!

Marssittiin siis Avainasunnoille ja alta "aikayksikön" ( 1 kk) talo oli myyty.
Siitä lämmin kiitos Avainasuntojen tehomyyjille Anitalle ja Janille.

Hyvästä yhteistyöstä kiittäen tyytyväiset asiakkaat

Kaarina ja Mauri

Ps. "Puskaradio toimii edelleen" 

Suosittelemme lämpimästi.
Asiat hoidetaan erinomaisesti.

Heikki ja Marjatta Laine 

Anita teki businekset rautaisella ammattitaidolla ja tulen jatkossakin käyttämään Avainasuntojen palveluja.

N. K. 

Riihimäen Avainasunnot Oy
Lapinkatu 20, 11120 Riihimäki
 050 5835 850
 anita@avainasunnot.net

 

     

Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsenyritys
SKVL ohje - erimielisyydet
Tietosuojaseloste