Suositukset

  

Suosituksiamme:

Paljon kiitoksia vielä asiallisesti ja hyvin hoidetuista kaupoista!

Terveisin Roy Toivonoja

Kuten puhuimme, suositukset tuttavilta olivat hyviä, joten odotukset olivat korkealla. Kaupat hoiditte korkeat ennakko-odotukset ylittäen, nopeasti ja ammattitaitoisesti. Suosittelen.

Kiitoksia!

 

Aapo

 

Erittäin hyvää ja lämminhenkistä palvelua. Kaikki asiat tapahtuivat nopeasti ja ammattitaidolla. Tämmöistä ensikertalaistakin opastettiin hyvin ja kärsivällisesti ;) Suosittelen ehdottomasti lämmöllä!

Niina Gardemeister

Reilut neljä vuottta sitten päätimme Avainasuntojen suosittelutekstin näin: "Jos tästä kodista päätämme joskus luopua, eiköhän Anita myy tämän talon kolmannenkin kerran"

Niin uskomattomalta kun se tuntuukin, niin näin kävi. Vuoden pimeimpään aikaan joulukiireiden keskellä Anita löysi asunnollemme ostajan ja samalla meille väliaikaisen vuokra-asunnon. Edellisellä kerralla palasimme maailmalta, nyt lähdemme takaisin maailmalle.

Emme ihmettelisi jos palattuamme olisimme jälleen Anitan asiakkaina seuraavaa kotia hankkimassa. Toiminta on ollut äärettömän ammattitaitoista ja ihmisläheistä. Suosittelemme.

Janne ja Minna Riihimäeltä

Oli todella nopeaa toimintaa. Asunto meni ekalla näytöllä. Kiitos molemmille hyvästä palvelusta.

Eini Saapunki

Hyvin sujui kaikki asunnon myyntiin liittyvä. Asunto meni kaupaksi kuudessa viikossa ja ihan asialliseen hintaan. Voin suositella Avainasuntoja muillekin.  Esko.

Kiitos teille hyvästä palvelusta asuntokaupoissamme. Asiat sujuivat erinomaisesti ja nopealla aikataululla.

Ystävällisesti kiittäen, 

Kirsti ja Matti

Vaihdoin välittäjää Avainasuntoihin, koska olin pettynyt edelliseen välittäjään (ostajia ei löytynyt, eikä myyminen tuntunut kiinnostavan).

Asunnolleni löytyi ostaja heti ensimmäisestä näytöstä Avainasuntojen kanssa, ja myynnin ehdoissa otettiin hyvin huomioon perheemme tilanne, kaikki sujui luontevasti ja helposti - tunsin olevani tärkeä asiakas. 

Kiitokset Anitalle ja Avainasunnoille!

Tiina Kemppi

Suuri kiitos Anita ja Jan!

Kotimme myytiin ensinäytöllä.

Rautaista ammattitaitoa joka saralla, asunnon hinnanmäärittely, kuvat, esittely ja kaupantekotilaisuus.
Ihmisläheistä asiakaspalvelua niin myyjälle kuin ostajallekin. Oli onni ja ilo olla asiakkaananne!

Terveisin Arja Mansikka ja Tero Perttunen 

Meille tuli tarve myydä 50-luvun vaihteessa rakennettu rintamamiestalo. Kiinteistönvälittäjäksi halusimme paikkakuntalaisen, hyvämaineisen yksityisen yrittäjän, joka ei pelkää haasteita.

Ennen kuin talo laitettiin myyntiin, siellä tehtiin mittava kuntotarkastus, jossa Anita halusi ehdottomasti olla mukana. Näin hän sai arvokasta tietoa talon kunnosta, jota pystyi kertomaan talosta kiinnostuneille. Halusimme antaa mahdollisimman tarkan kuvan myytävästä kohteesta.

Anitan ja Janin asiantuntemuksen perusteella talolle määritelty hintapyyntö osoittautui oikeaksi ja arvio myyntiajasta, tässä haastavassa kohteessa, osui ihan nappiin.

Kaikin puolin asioiden hoitaminen Anitan ja Janin kanssa oli erittäin joustavaa ja heidän kanssaan oli miellyttävää tehdä asuntokauppaa.

Kiitos erittäin hyvästä yhteistyöstä.

Timo Nurmi. 

Tein yhteydenottopyynnön netin kautta ja jo seuraavana päivänä sovittiin aika arviokäynnille.

Avainasuntojen kautta olin asunnon aiemmin itse ostanut ja hyvä palvelu oli muistissa. Anita teki realistisen arvion ja kertoi rehellisesti mitkä olivat hintaan ei korottavia asioita. Kuvat olivat myös hyvät, eivätkä muuttaneet kuvaa asunnosta.

Asunnosta ei kerennyt edes olemaan ensiesittelyä, kun hyväksytty tarjous oli jo parissa päivässä.
Olen todella tyytyväinen Avainasuntoihin. Palvelu oli ammattimaista ja apua olisi saanut väliaikaisasunnon saantiin jos olisi ollut tarvetta.

Sirpa Salonen 

Kiitos erittäin asiantuntevasta palvelusta asunto-osakkeeni myynnin yhteydessä! Sain mm. hyviä neuvoja, mitä kannattaa remontoida ennen myyntiin laittoa. Hinta-arvio oli kohdallaan, eikä tarvittu kuin yksi näyttö, joka johti kaupantekoon! Siihen liittyvä tiedotus toimi loistavasti ja sovitut päivämäärät pitivät.

Anita hoiteli sellaisiakin tehtäviä, jotka joku muu olisi kehottanut myyjää itseään hoitamaan. Lisäksi minulle jäi käsitys, että myös ostajaa autettiin samalla tavoin.

Ehdottomasti tulevaisuudessakin aion käyttää Anitan ja Janin palveluita sekä osto- että myyntiaikeissani. Suosittelen lämpimästi muillekin.

Asiantuntevuuden lisäksi sain kaupanpäällisiksi rohkaisua ja hymyä - oikeata asiakaspalvelua!

Aurinkoisin terveisin
Maija Hänninen 

Palvelu oli asiantuntevaa, ystävällistä ja tehokasta!

Sovitut asiat hoitui asikataulussa ja asiantuntevasti.

Olen hyvin tyytyväinen toimintaanne.

Tv. "Erinomaisen tyytyväinen asiakas". 

Laitoin 50-luvun taloni myyntiin viime keväänä. Pyysin 3 hinta-arviota, hinta pyöri kaikilla samoissa lukemissa. Jani antoi rehellisen mielipiteen, missä kunnossa kodin pitäisi olla myyntiin laitettaessa ja oikeassa oli vaikka vähän kirpaisikin. Myyntitoimeksianto allekirjoitettiin alkukesästä, illalla tuli vesivahinko ja sopimus laitettiin hyllylle ja talo korjaukseen.

Korjauksen jälkeen kotini laitettiin uudelleen myyntilistoille 8.1.-13, yksi esittely ja kaupat oli sovittu 18.1. Kauppakirjat allekirjoitettiin 8.2. ja uudet omistajat toivat siitä viikon kuluttua omia kalusteitaan jo talon yläkertaan. Minä siirtelin kalusteita kellariin ja uudet omistajat pääsivät muuttamaan jo puolivälissä kuuta uuteen kotiinsa. Eli sulassa sovussa uusien omistajien kanssa vaihdettiin kotia!

Jani hoiti myynnin todella upeasti ja nopeasti. Myynnissä pystyin täysin luottamaan Janin ammattitaitoon. Uudenkin asunnon hankinnassa Jani on ollut aktiivinen.
Kiitos tästä kaupanteosta, siitä jäi todella hyvä mieli.

T. Taina Alho 

Suosittelen lämpimästi Avainasuntojen asiantuntevaa palvelua.
Asunnon myyminen toiselta paikkakunnalta käsin huolestutti etukäteen, mutta Anitan avulla kaupat syntyivät nopeasti ja kaikki meni erittäin hyvin.

Paljon kiitoksia Anitalle !

Terveisin
Miia Virta 

Suosittelen lämpimästi Avainasuntojen palveluita !

Anita ja Jan myivät kerrostaloasuntoni kolmessa kuukaudessa. Heidän arvionsa olivat realistiset ja perustellut. Työskentelytavoiltaan he ovat tehokkaita, ja heidän kanssaan oli ilo tehdä yhteistyötä. 
Vaikka myynnissä tuli mutkia matkaan, he eivät luovuttaneet vaan löysivät uuden ostajan ja hoitivat myynnin loppuun asti.
Heidän asenteensa oli juuri oikea ja osaaminen on täyttä rautaa.

Minna Mikkelä Riihimäki. 

Hei Anita ja Jan !

Edesmenneen äitini asunnon myyminen oli minulle suuri huolenaihe, koska jakamattoman kuolinpesän omistaminen olisi aiheuttanut minulle pidemmän päälle suuria taloudellisia vaikeuksia. Vaikkakin asunto sijaitsee hyvällä paikalla palveluita ajatellen ja rauhallisella alueella, sekä kuntotarkastuksen jälkeen ei myöskään kosteuksia asunnossa havaittu, niin se oli remontoimaton nykyaikaiseen kuntoon.

Valokuvat netissä olivat onnistuneesti kutsuvia sekä selostus myös.
Tämän kaiken lisäksi olette etulyöntiasemassa Riihimäellä siksi, että keskitytte ainoastaan Riihimäellä sijaitseviin kiinteistöihin ja asuntoihin. Kun lisäksi itse asutte Riihimäellä, niin teillä on paras paikallistuntemus siihen, mitä myytäviin kohteisiin tulee.

Ei ihme, että jo heti netissä olleen ilmoituksen johdosta ja esittelyssä tuli hyvä tarjous, jonka ilman muuta hyväksyin heti!!

Lisäksi autoitte minua vaikeassa tilanteessa, joka liittyy kuolinpesän saattamiseen lailliseen kuntoon. Vielä tämän lisäksi teette hyvää yhteistyötä paikallisen lakiasiaintoimiston kanssa. Tämä on enemmän kuin tärkeä "pointti" silloin, kun kyseessä on kuolinpesän jako.

Syvästi kiitollinen Anneli Ahola Hangosta.

Asiointi kanssanne oli jälleen kerran erittäin miellyttävää. Sovitut asiat toimivat niinkuin pitikin ja kauppahinnan asetantakin oli pikku fiilauksella heti kohdillaan.

Myös välitysproviisio oli hinta-laatusuhteeltaan asiallisella tasolla.

Voimme suositella teitä kaikille asuntokauppaa pohtiville.

Jaakko & Satu

Ostin sijoitusmielessä pienen kaksion kymmenen vuotta sitten.
Löysin sen Avainasuntojen myyntilistoilta. Kauppa tehtiin ja aloin hakea asuntoon vuokralaista laittamalla mm. lehti-ilmoituksia. Yhteydenottoja tuli paljon. Hyvä sinällään, mutta kun tein reissutyötä ja puhelin pirisi ja kyselijöitä riitti kesken kiireisten työpäivien, totesin homman vaikeaksi ja turhauttavaksi. Jotain siis piti keksiä.

Otinpa uudestaan yhteyttä Avainasuntoihin. Eipä siinä kauaakaan mennyt kun vuokralainen oli löytynyt ja nimet vain valmiiksi tehtyihin vuokrapapereihin ja vuokravakuusasiatkin oli sovittuna.

Aina kun vuokralainen vaihtui, niin soitto taas Avainasuntoihin ja uusi vuokralainen löytyi minun kannaltani katsottuna todella vaivattomasti.

Nyt olen asunnon myynyt, tietenkin Avainasuntojen toimesta.
Haluankin kiittää oikein mukavasta yhteistyöstä kymmenen vuoden ajalta.

Tv Martti Harjunpää 

Hei Anita ja Jan

Palvelunne on ollut loistavaa koko 10 vuotta kun olen ollut asiakkaana.

Hinnat ovat kohdallaan, myynnit ja vuokraukset sujuvat ripeästi ja palvelu on loistavaa. Mikä parasta itse pääsee helpolla. Kaupungin ehdottomasti paras kiinteistönvälitys, nimittäin minulla on kokemusta muistakin.

Menestystä teille molemmille !

Marjo Mäkelin. 

Palasimme vuoden ulkomaankiertämisen jälkeen Suomeen - vailla asuntoa. Sovimme muutamia näyttöjä, mutta Anitan esittelemän asunnon jälkeen peruimme loput sovitut näytöt. Ilmoituksen perusteella oli herännyt orastava kiinnostus ja ensimmäisen käynnin jälkeen olimme myytyjä. Tämä taitaa olla tässä. 

Välittäjän ammattitaitoinen ote sekä meidän ja myyjäosapuolen suuntaan vauhditti kaupan syntyä. Anita tunsi paitsi alueen, myös talon kun oli sen myynyt parikymmentä vuotta aiemmin. Kaikki sujui jouheasti ja kuntotarkastus hoitui nopealla aikataululla - eikä mitään mainittavampaa löytynyt. 

Jos tästä kodista päätämme joskus luopua, eiköhän Anita myy tämän talon kolmannenkin kerran ;) 

Minna ja Janne Riihimäeltä 

Anita ja Jan - suuret kiitokset asiantuntevasta, erittäin ripeästä, ystävällisestä ja tuloksellisesta palvelusta ! 

Kiitoksin, Ulla-Riitta Kylli 

Kiitos Anitalle asiantuntevasta, tehokkaasta ja miellyttävästä palvelusta asuntokaupassamme. Suosittelemme lämpimästi ! 

Vi rekommenderar på det varmaste! Du är bäst ! 

: ) Aili ja Hannu K. 

Lämpimät kiitokset Jan ja Anita! 

Vuosien varrella olemme tehneet kiinteistö- ja osakekauppoja Riihimäellä. Matkan varrelle on osunut niin asuntokaupan alamäkiä, kuin myös nopean kaupan päiviä. Avainasuntojen kautta olemme myyneet, ostaneet ja myös ostaneet palvelua asiakirjojen laatimisen suhteen. Ostotoimeksianto, jossa teimme sopimuksen asunnon etsimisestä meille, meni sekin nappiin. Yhteistyö ja sitä kautta ystävyys kantaa tuonne 1990 luvun alkuun, ja voimme olla kiitollisia pitkästä matkasta!

Tärkeintä meille on ollut ammattitaito, Riihimäen alueen vankka tuntemus, tavoitettavuus, sekä hurja luottamus Janiin ja Anitaan. Arvoja joita ei luoda tv-ohjelmalla, vaan rehellisellä työllä!

Ihailemme myös tuota ammattietiikkaa, kyse ei ole myytävän kohteen hinnasta tai palkkiosta. Autotallikaupassa sama tarkkuus kuin arvokodissa, siitä tuntee ammattilaiset.

Lämpimästi suosittelemme Avainasuntoja jokaisen Riihimäen asuntokaupan osapuoleksi.

Susa ja Marko Hiltunen 

Iso Kiitos Anitalle ja Janille todella asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta myydessämme äitimme asuntoa. 

Teillä on todella vahva alan asiantuntemus ja saumaton yhteistyö. Etuna pidämme myöskin sitä, että olette pieni yritys ja toimitte Riihimäen alueella, jolloin paikallistuntemus on todella hyvä. 

Matti ja Lilja. 

Kyllä, voimme suositella teitä oikein lämpimästi !!!

Terveisin 

Mauri Lukkari 

Henkilökunta oli ammattitaitoista, todella, ja opastivat kaikessa mikä tarpeellista oli ja kaikki mitä lupasivat piti kutinsa. 

Myynti tapahtui esittelystä hyväksymiseen 3 (kolmessa) päivässä !! Tällaisesta toiminnasta ei voi olla kuin kiitollinen ja antaa arvosanan 10 +. 

Lämpimästi suosittelen. 

Seppo Sunikka 

Hei Anita ja Jan!

Kiitos todella hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta! Olemme asioineet useamman kerran niin asuntokauppojen kuin vuokrausten merkeissä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen miten asiat ovat toimineet.

Liikkeeseenne on aina ilo tulla ja vastaanotto on aina lämmintä ja tervetullutta.

Tulemme jatkossakin suosittelemaan teitä ja asioimaan tarvittaessa kanssanne.

Terveisin
Sinikka ja Ari Lohilahti :) 

Olemme teidän avustuksellanne saaneet nopeat kaupat.

Myitte osakkeemme ennen ensimmäistä yleisönäyttöä ja omakotitalomme reilun kuukauden sisällä, sekä ostimme teidän kautta nykyisen kotimme johon olemme tyytyväisiä.

Voimme suositella muillekin teidän palveluja.

Terveisin Liisa ja Seppo Ahvenlampi 

Kaikki sujui hienosti ja asiantuntevasti. Ja kaupat syntyi nopeasti.

Iso kiitos teille molemmille Anita ja Jani.

Terv. Brita ja Raimo

Suosittelemme lämpimästi - ystävällinen, asiantunteva ja tehokas palvelu.

Raija ja Jouko Örn 

Oman kodin löytyminen monien tarjolla olevien asuntojen joukosta vie aikaa ja kärsivällisyyttä. 

Lopulta löysin kiinnostavan asunnon, jota onnekseni välitti pitkällä kokemuksellaan Avainasuntojen Anita Jyrkinen. Hänessä yhdistyvät asiantuntijuus, tarkkuus, rentous, ihmistuntemus ja huumorintaju. 

Kiitän ja suosittelen.

Marja-Leena Turunen

Kiitokset asiantuntevasta ja ystävällisestä asioiden hoidosta.
Suosittelemme lämpimästi !

Tuula ja Kari Jalonen 

Iso kiitos erittäin hyvästä työstä. Jan teki enemmän kuin osasimme odottaa ja homma toimi koko myynnin ajan erittäin hyvin.
Ei voi muuta kuin kiittää näin hyvästä ja ystävällisestä palvelusta, josta saimme taas kerran nauttia. Harmi, ettei uusi asunto löytynyt kauttanne, mutta tulevaisuudessakin tulemme aina käyttämään teitä, jos tarvitsemme kiinteistönvälittäjää.

Marja ja Olli

Olemme todella tyytyväisiä Avainasuntojen toimintaan etsiessämme itsellemme uutta asuntoa.

Anitan kanssa yhteistyö toimi erinomaisesti. Laaja kokemus ja ammattitaito näkyi nopeana ja asianmukaisena toimintana. Aikaisemminkin olemme asioineet Avainasuntojen kanssa ja jos jatkossa tulee tarvetta asunnon vaihtoon, tiedämme kehen ottaa yhteyttä. Kiitos!

Anne ja Samppa

Päätettiinpä syksyllä pistää talo myyntiin...mutta mistä välittäjä?

"Puskaradio" toimii hyvin!

Marssittiin siis Avainasunnoille ja alta "aikayksikön" ( 1 kk) talo oli myyty.
Siitä lämmin kiitos Avainasuntojen tehomyyjille Anitalle ja Janille.

Hyvästä yhteistyöstä kiittäen tyytyväiset asiakkaat

Kaarina ja Mauri

Ps. "Puskaradio toimii edelleen" 

Suosittelemme lämpimästi.
Asiat hoidetaan erinomaisesti.

Heikki ja Marjatta Laine 

Kiitos Riihimäen Avainasuntojen Anitalle ja Janille.
Hoiditte asuntomme myynnin ammattitaidolla. Palvelunne oli ystävällistä ja tehokasta.
Huolimatta asuntomarkkinoiden haasteista, myitte asuntomme hyvään markkinahintaan, johon olemme tyytyväisiä.
Kiitos vielä kerran ja toivotamme hyvää alkanutta vuotta 2015.

Terveisin Ritva ja Teemu. 

Anita teki businekset rautaisella ammattitaidolla ja tulen jatkossakin käyttämään Avainasuntojen palveluja.

N. K. 

Kiitokset vielä teille molemmille hienosti hoidetusta myyntitoimeksiannosta.

Oli tosi mukava saada ammattilaiset hoitamaan myyntityötä!

Kari & Vignes Mustola 

Toimeksiantoni oli haasteellinen monella tapaa mutta Anitan ja Janin sitkeys palkittiin lopulta. Suurkiitokset!

Erityisesti haluan kiittää Anitaa prosessin alkukäynnistyksestä jossa tarvitsin kokemattomana paljon erilaisia neuvoja ja käytännön apuja. Oloni oli tästä syystä hyvin luottavainen koko ajan.

Jani jaksoi sitkeästi uskoa onnistumiseen, kaupat tehtiin lopulta käypään hintaan ja kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä.

Oli ilo olla asiakkaananne. Suosittelen vilpittömästi.

Riku Mattila, Helsinki  

Avainasuntojen Jan ja Anita hoitivat kerrostaloasuntomme myynnin ja markkinoinnin todella hyvin !
Voin todella hyvin mielin suositella Avainasuntoja !

T. Marko Lappalainen 

Hyvää ja ammattitaitoista palvelua. Järkevä hinnoittelu, paikallinen yritys, eli tuntee alueen markkinat hyvin!

Kiitos!

Jari Piirainen 

Olimme todella tyytyväisiä toimintaanne. Kaikki asiat hoituivat ripeästi ja ammattitaidolla. Meidän ei asiakkaina tarvinnut huolehtia asioista ja soitella perään yms.  vaan informaatio ja yhteydenpito toimi loistavasti. Kiitos paljon teille molemmille !

Tarja ja Markus 

Isot ja lämpimät kiitokset teille molemmille jälleen avusta ja huippuhyvästä palvelusta.

Tiina Konttinen 

Anitan ammattitaito on vertaansa vailla. Avainasunnot on ehdoton valinta hoitamaan meidän asuntoasioita !! 
Voimme lämpimästi suositella kaikille avointa, lämmintä ja rehellistä kiinteistöalan ammattilaista :-)

Kiitos Anita,

Marika ja Marko 

Olemme erittäin kiitollisia saamastamme palvelusta. Toiminta oli ammattitaitoista ja reilua.
Suosittelemme lämpimästi muillekin.

- Mikael & Johanna -

Kiitoksia Avainasunnoille nopeasta asunnon myynnistä ja hyvästä palvelusta.

Suosittelen!

Pirkko Marttila
Tyytyväinen asiakas 

Kiitos Janille joustavasta esittelystä ja Anitalle ammattimaisen hienosti hoidetuista asuntokaupoista, suosittelen lämpimästi Riihimäen Avainasuntojen palveluita !

Andy 

Olette te Anita & Jani kyllä taitavia myyjiä, oman alanne virtuooseja ja hiomattomia timantteja...   :)
Suurkiitos !!!!

T: Pekka 

Hei
Kokemukseni avainasunnoista oli todella positiivinen, suosittelen!

T. Lari 

Teidän palvelu oli parhainta mitä ollaan saatu, kiitos siitä kuuluu teille ! 

Olemme varmasti jatkossa yhteydessä jos myymme / ostamme asuntoa! Kiitos kaikesta ja Hyvää Joulua !

Yst Terkuin. Sina & Leevi

Olen tehnyt paljon yhteistyötä Avainasuntojen kanssa ja ollut todella tyytyväinen saamaani palveluun. 

Avainasuntojen myyjät ovat alansa ammattilaisia ja palvelu on ollut ripeää.

Voin lämpimästi suositella heitä !

Esa

Kiitos Anita ja Jan,

Mahdollistitte ripeästi asunnon hankinnan tarpeitamme huomioiden;
asunnon esittely, ostotarjous ja sen hyväksyttäminen, kauppakirja, kaupanteko.

Ihailtavaa osaamista, tilannetiedot ja lopputulokseen johtavat rutiinit teillä hallussa; napakasti yhdeksässä päivässä avaimet asuntoon, asiakirjat kansissa.

Hyvillä mielin toteutui nuoren miehen muutto uuteen osoitteeseen.

Terveisin
Nina ja Juha Sillanpää

Hei Anita ja Jan

Kiitos hyvästä suorituksesta asuntoni myynnin yhteydessä. 

Vaikeasta asuntomarkkinointitilanteesta huolimatta jaksoitte uutterasti ponnistella, ja lopputulos oli olosuhteisiin nähden erittäin hyvä. Avainasunnot on asiantunteva, aikaansaava ja reilu yritys, jota hyvällä mielellä voi suositella kiinteistömarkkinoinnin huippuosaajana.

Hyvää ja Menestyksellistä Uutta Vuotta 2016.

Östen Wahrman

Kiitos teille molemmille. Asunnon myynti hoitui todellakin hyvin. 
Todella ammattimaista toimintaa.

T. Mika

Nopea ja tehokas toiminta, ystävällinen ja joustava asiakaslähtöinen toiminta. Ongelmatilanteeseen löytyi oikeat toiminta- ja ratkaisuvaihtoehdot.

Suosittelemme Avainasuntojen henkilöitä kiinteistökauppojen hoitajiksi.

Jussi ja Kirsti 

Olemme hankkineet ja vuokranneet sijoitusasuntoja noin 30 vuoden ajan. Valtaosan näistä hankinnoista ja vuokrauksista on välittänyt Riihimäen Avainasunnot Oy.

Olemme arvostaneet ja luottaneet heidän ammatilliseen osaamiseen sekä ennen kaikkea yksilölliseen ja vastuulliseen palveluun.

Voimme vilpittömästi suositella Anitaa ja Jania oman alansa asiantuntijoina ja sosiaalisina taitajina sekä ihmisosaajina.

Anja ja Reijo Talja 

Se sujui sitten tosi jouhevasti ja ratkaisu oli äidin kannalta paras mahdollinen.

Erja 

Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua, oli ilo asioida kanssanne.
Suosittelemme vilpittömästi muillekin.

Keväisin terveisin
Kirsti ja Timo 

Jouduin toimittamaan asunnon myynnin Riihimäellä. Annoin tehtävän Avainasunnot Oy / Jan Lundqvistin hoidettavaksi ja myynti hoidettiin erinomaisesti.

Terveisin  Kari Salin 

Riihimäelle tullessani 2007 ja lähtiessäni huhtikuussa 2016 ostin / myin asuntoni Riihimäen Avainasuntojen kautta.

Voin lämpimästi suositella Anitaa ja Jania paikallisina, lujina ammattilaisina ja empaattisina asiakkaan toiveiden ymmärtäjinä.

Maria Tikkaoja 

Asunnon ostajana sain erittäin asiantuntevaa, ystävällistä ja nopeaa palvelua kaikissa kysymyksissäni. Kaikki sujui vaivattomasti ja helposti. Voin lämpimästi suositella sekä Anitaa että Jania.

Ulla 

Voimme suositella Riihimäen Avainasunnot OY:tä. He hoitivat äitimme asunnon myynnin ammattitaidolla, tuntien paikkakunnan asuntomarkkinat.

Terveisin,
Toinin tyttäret 

Myyntisopimuksen allekirjoituspäivään tultiin niin nopeasti että heikompaa hirvittää - vastahan asunto tyhjennettiin myyntikuntoon...

T. Tyytyväiset Päivi ja Tiina 

Kiitän todella paljon hyvästä asiakaslähtöisestä palvelusta sekä nopeasta kohteen myymisestä. Kiitos paljon.

Yt. Jarkko 

Avainasuntojen välittäjä vinkkasi minulle kohdetta, jota en ehkä itse olisi tullut ajatelleeksikaan ja niinhän siinä kävi, että viiden minuutin esittelyn jälkeen tiesin olevani uudessa tulevassa kodissani.

Kaikki asiointi sujui äärimmäisen joustavasti ja aikataulutkin saatiin soviteltua kiireistä huolimatta. Välittäjän ystävällisyys ja hymy olivat kuin mansikat kermakakun päällä!

Eli kiitos ja oikein ihanaa kesää!

t. Leena 

"Miljoonat kiitokset Jan loistavasta työstä näin ostajapuoleltakin katsoen. Kaikki asiat sujuivat hienosti ja tiedonkulku oli todella moitteetonta. 

Sanat jotka kuvaavat Avainasunnot Oy:n toimintaa ovat: Ammattitaito, osaaminen, nopeus kuitenkaan kiirehtimättä, ystävällisyys, tieto.  Annan mielelläni lämpimät suositukset, minun kokemukseni oli hyvin miellyttävä."

Aurinkoista kesää ja hyviä kauppoja toivottaen, Outi. 

Iso kiitos, erittäin ammattitaitoisten ja osaavien ihmisten kanssa oli helppoa ja nopeaa hoitaa asunnon myynti.
Erityiskiitos Anitalle !

Suosittelemme!

Mukavaa kesää
Päivi & perhe 

Kiitos Anita ja Jani, kyllä taas kerran totesin todellisen ammattitaidon asunnon myynnissä!

Asuntoni oli pitkään myynnissä eikä oikein mitään tapahtunut mutta vaihdettuani välittäjän Avainasunnoiksi alkoi tapahtua ja kaupat syntyivätkin pian. Pienten hankaluuksienkin kanssa sain ammattimaista opastusta ja neuvoja.

Uusi kotikin löytyi alta aikayksikön. Tiedän jatkossakin kenen puoleen käännyn asuntoasioissa ja suosittelen lämpimästi tätä tehokaksikkoa muillekin.

Jaana 

Hei Jan kiitos sinulle vielä kaikesta! Hoidit työsi enemmän kuin hyvin. Minulla ei ole kuin hyvää sanottavaa toiminnastasi. Osaavaa ja ammattitaitoista! Asiakkaan, niin myyjän kuin ostajan, edun nimissä etenevää toimintaa, ei oman edun tavoittelua.

Eiköhän paras merkki onnistuneesta yhteistyöstä ole se, että asiakas on toistamiseen valmis kääntymään puoleesi, kun asunnon ostosta tai myynnistä on kyse. Jatkossa en edes harkitse muun firman palveluja ja kokemusta  toisestakin paikallisesta, isommasta firmasta on.

Kaikkea hyvää ja tehkäähän kauppoja !

Yst.ter. Hanna Nyman

Palvelu hyvää ja asiantuntevaa. Voin suositella.

Terv. Ritva Heinonen 

Asuntoni saatiin myytyä huomattavasti odotettua nopeammin. Tähän pääsyynä oli ammattimainen ote asunnon myynnissä. 

Asuntoilmoitus oli tarkasti laadittu laadukkaine kuvineen ja esittelyteksteineen. Yhteydenpito välittäjän kanssa sujui joustavasti ja kaiken kaikkiaan koko myyntiprosessi sujui vaivattomasti.

Kiitos siis vielä kerran teille !

T: Mikko 

Etsimme uutta kotia syksyllä 2016. Olimme valmiit tekemään kaupat nopeastikin kun oikea talo löytyisi. Kiersimme useissa asuntoesittelyissä ja totesimme, että kiinteistönvälitystoimistojen työskentelytavoissa oli yllättävän suuria eroja niin palvelun, kuin asiantuntemuksenkin suhteen.

Avainasuntojen palveluun olimme todella tyytyväisiä. Heidän myyntikohteissa järjestetään usein yleisiä näyttöjä, joihin on helppo mennä. Anitalla ja Janilla on hyvät pohjatiedot myynnissä olevista asunnoista. Valokuvat kohteista ovat laadukkaita. Kohteesta kerrottiin realistisesti, eikä siitä pidetty keksittyjä "myyntipuheita". Yhteydenpito hoitui myös iltaisin.

Tarjouksen tehtyämme asiat etenivät ja kaupat tehtiin nopeasti. Koko prosessin ajan palvelu Avainasunnoissa oli asiantuntevaa, luotettavaa ja asiakaslähtöistä. Voimme lämpimästi suositella Anitaa ja Jania niin asunnon osto-, kuin myyntiasioissakin.

Susan Ruusunen ja Ari-Pekka Pullinen 

"Kiitos erittäin hyvin ja nopeasti hoidetusta talokaupasta. Molempien sekä Anitan että Janin asiantuntemus on huippuluokkaa ja heidän kanssaan oli mukava ja helppo asioida. Kiitos myös siitä että uusi koti löytyi vaivattomasti heidän kauttaan! Suosittelemme lämpimästi."

T. Ritva ja Pertti 

Voimme lämpimästi suositella Riihimäen Avainasuntoja. Osakehuoneiston kaupat sujuivat nopeasti ja ammattitaidolla. Erityisplussaa perehtyneisyydestä edunvalvonta-asioihin asuntokaupassa.

Anneli ja Matti 

"Ensiasunnon ostajana sain hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Minut opastettiin käytännön asioihin eikä tyhmää kysymystä ollutkaan. Asiat sujuivat joutuisasti ja aikataulussa pysyen. 

Välittäjänä Anita Jyrkinen oli hyvin huumorintajuinen ja asiantunteva. Voin suositella palveluja lämpimästi muille asuntoasioiden ääressä hääriville ihmisille".

Iso kiitos !  Kati 

En muita miettinyt kun päätin asuntoni myynnistä. Mars Avainasunnoille myyntitoimeksiantoa tekemään.

Anitan ja Janin ammattiosaaminen löysi ostajan ja kaupanteko sujuikin muitta mutkitta. Suosittelen valitsemaan juuri tämän parivaljakon.

Timo Kaistinen 

Asiantunteva ammattitaitoinen ote näkyy koko kaupanteon ajan, esittelystä kauppakirjojen tekoon.

Suosittelen lämpimästi avainasuntojen huippuammattilaisten käyttöä asuntokauppoihin.

Ystävällisin terveisin Kari 

Olimme erittäin tyytyväisiä palveluunne. Kaikki sujui joutuisasti ja helposti. Osasitte hyvin ohjata ja neuvoa kaupoissa ja teidän kanssa oli mukava hoitaa kauppoja.

Tuntui että otatte asiakkaat ja heidän toiveensa upeasti huomioon.

Elina ja Ville 

Palvelunne oli asiantuntevaa, ystävällistä ja nopeaa. Teitte pitkän matkan takaakin asioinnin helpoksi.

Suosittelemme lämpimästi, Leena ja Marja-Liisa 

Kiitos Anita ja Jan, olette tehokas tiimi. Vaikka matka oli pitkä olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen, varsinkin nyt kun markkinatilanne on melko haastava.

Olette ammattilaisia isolla A:lla ja teihin voi luottaa.

Suosittelen..... ja kiitos työstänne ja vaivannäöstä !!

T. Anne ja Sirkka 

Suosittelemme lämpimästi - ystävällinen, asiantunteva ja tehokas palvelu.

Raija ja Jouko Örn 

Teidän kanssanne oli helppo ja mukava asioida. Piditte hyvin yhteyttä, ettei minun tarvinnut miettiä, missä vaiheessa asuntokaupat ovat menossa.

Minä esitin toiveeni kauppojen suhteen, ja te toteutitte toiveeni jouhevasti ja ammattitaidolla. 
Mitä sitä muuta asunnon myyjä voisi enää toivoakaan.

Hyvää jatkoa asuntokauppojen parissa.

Marja-Liisa Halonen 

Kiitos taas kerran, hyvin hoiditte kaikki !

Mirja-Liisa 

Palvelu oli erittäin ammattimaista ja ystävällistä. Myös mahdolliset epäkohdat kerrotaan kuten pitääkin.

Kiitokset Pentti Tamminen 

Moi Jani ja Anita
Suuret kiitokset ammattimaisesta ja ystävällisestä palvelusta! 
Hienosti hoitu asiat ja tieto kulki molemmin puolin sujuvasti.

Ystävällisin terveisin
Tommi 

Tehokas, ystävällinen ja ammattitaitoinen voimakaksikko, jonka palveluun voi aina luottaa.

Leena Salminen 

Nopeaa, asiantuntevaa, ystävällistä ja rehellistä palvelua!

Todellakin voimme suositella Avainasuntoja täydestä sydämestä, asuntomme myytiin ensinäytöltä! Kiitos!

Maarit & Jari 

HEI

Oli turvallinen olo alusta asti, sillä puhuimme selvästi "samaa kieltä". Kokemus paistoi kaikesta ja siitä suuri kiitos! Olemme tyytyväisiä.

Terveisin Rantaset, ja nyt saa kesä tulla !! 

Sain juuri sellaista Ammattiapua ja Palvelua mitä lähdin teiltä hakemaan. Voin suositella lämpimästi!

Minna Valli 

Palautteena kerrottakoon, että Helena oli todella mielissään myyntikokemuksesta ja teidän mukavasta ja ihanasta asenteesta häntä kohtaan.

Helenalle jäi oikein ammattimainen kuva teidän työstä eikä hänen tarvinnut miettiä lainkaan asunnon myyntiprosessin sujumista, mikä oli hyvä juttu, koska oli kuitenkin iso asia muuttaa palvelutaloon.
Se, että asunto meni kaupaksi niin nopeasti, oli helpottava asia hänelle.

Jarmo kiittää loistavasta yhteistyöstä jälleen kerran! :) 

Otin yhteyttä Avainasuntoihin, kun kiinteistöni oli ollut myynnissä kolme kuukautta.

Olin hämmästynyt kuinka asiantuntevasti työhön tartuttiin ja miten perinpohjaisesti myytävän talon hiljaista tietoa löytyi. Ihan mahtavaa! Sain enemmän tietoa myydessäni kuin ostaessani sitä muutamaa vuotta aikaisemmin.

Avainasunnot kaivoi kaiken mahdollisen ja mahdottomankin tiedon myyntiä varten ja myyjänä minulla oli tämän johdosta turvallinen olo. Myynti perustui faktoille, eikä uskolle. Toivon sen saman asiantuntemuksen välittyvän myös ostajalle.

Pitkä myyntiaika ei missään vaiheessa tuntunut turhalta peukaloiden pyörittelyltä, vaan minulla oli luottava fiilis koko toimeksiannon ajan. Yhteydenpito pitkin myyntiä oli aktiivista ja suoraa, mitä myyjänä on pakko arvostaa.

Lämmin suositus avainasunnoille, jo viidet onnistuneet kaupat takana!

Outi

...että sain kiinteistömme näin nopeasti myytyä teidän, Anita ja Jan, asiantuntevalla avullanne. Hieman kun epäröitti, miten omakotitalokauppa tällaisena aikana onnistuu.

Hinta-arvionne taisi osua todella kohdalleen, koska jo viikossa tapahtui.

Tämä oli kolmas onnistunut myyntitapahtuma kanssanne! Suosittelen lämpimästi palvelujanne!

Maija Hänninen 

Janin lomaillessa hoidit talomme myynnin todella nopeasti. Vuosien kokemuksesi asuntomyynnissä näkyy työskentelyssäsi.

Suosittelemme kaikille kotinsa myyntiä harkitseville.

Sirpa ja Asko 

Kiitos Anita ja Jani!

Tunsin että valitsin parhaan välittäjän. Sujuvasti meni, hinnoittelu oli oikein ja ammattilainen pystyy myymään pyyntihinnalla.  Kiitos, te osaatte hommanne.

T. Ari 

Asunnonvälitys palvelunne Avainasunnoissa oli erittäin asiantuntevaa, sujuvaa ja vuorovaikutustilanteet miellyttäviä.

Leena 

Tiesin jo ennestään Avainasuntojen olevan paras kiinteistönvälitystoimisto, joten ei tarvinnut miettiä keneen ottaa yhteyttä.

Luottamus heihin on 100%.

Jan myi asuntoni nopeasti pyyntihintaan ja piti minut ajan tasalla asioista. Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Suosittelen!

Merja Jauhiainen 

Kiitos Jan ja Anita, asunnon myynti sujui hyvin ja nopeasti ammattitaidolla ja pyyntihintaan.

Palvelu ystävällistä, suosittelen lämpimästi.

Harriet Kumela

Olemme asioineet Avainasuntojen kanssa niin asuntoa myydessä kuin ostaessakin. Molemmat välittäjät ovat ammattitaitoisia, luotettavia sekä ystävällisiä.

Suosittelemme Laura ja Esa

Riihimäen Avainasunnot Oy
Hämeenkatu 9-15, 11100 Riihimäki
019 720 795
 toimisto@avainasunnot.net

 

     

Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsenyritys
SKVL ohje - erimielisyydet
Tietosuojaseloste